Werkplaats

De prijs is belangrijk….maar service nog belangrijker!

In onze ruime en ultramoderne werkplaats onderhouden en repareren wij uw scooter of bromfiets. Dat zijn niet alleen de standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, ook kunt u bij ons terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken. Regelmatig onderhoud en controle is belangrijk voor uw veiligheid en rijcomfort! Onze vakkundige medewerkers zijn getraind om kleine beginnende gebreken aan uw scooter op te merken en geven u een passend onderhoudsadvies. Dit voorkomt dure reparaties achteraf.

Onze werkplaats beschikt over alle specifieke gereedschappen en diagnoseapparatuur van de merken waarvan we dealer zijn. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw motorscooter of Piaggio MP3/Gilera Fuoco en de Peugeot Metropolis kunt u bij ons terecht.

Als u gebruik wilt maken van één van de leenmogelijkheden, geeft u dit dan bij het maken van de afspraak aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw leenfiets- of scooter voor u klaar staat!

In onze werkplaats werken wij op afspraak. Zo kunnen wij de korte wachttijden beter in de hand houden. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar info@mkparts.nl of bellen op telefoonnummer 078-6934277.